Wednesday, August 25, 2010

boringgg plus haus plus lapar :(

Ya Allah Ya Tuhanku, sbrkan lah hamba mu ini.
adehhh . kehausan melanda ! kelaparan menyinggah ! keboringan menyerang ! argggh, haus mybe sbb ak ta minum byk air masak time sahur tdy kodd . tpy lgpn hr ni mmg panas la skitar rumah ak ni .

*dlm bilik ak bukak kipas plg max pn ttap rasa hangat, ala ala HOT FM gitu . hehhee . ak takde aircond, ak tak kaya mcm kamu kamu di luar sana .bersyukur la dgn apa yg aku ada ni . ALHAMDULILAH.

nak hilangkan boring ni, ak just ley buat apa jea, just online FB, blogging . tuh jea la . adehhh . dok usha usha blog blog org yg lgy semadd dr ak ni . jeles ah kdg kdg . cmner la dorg buat ea?? lawa lawa, superb habis !

bila la blog ak ley jd mcm tu? hm, ntah lerr .




dah baca kenalah komen kan? :D

2 comments:

zati-zt said...

Insyaallah leh..
blog ni kne blaja jugak..
pelan2 k, insyaallah leh nye nnt..
sy pun baru je. Tp Alhamdulillah, rakan2 blogger yg len sudi bantu sy.
:)

kim dong-yul's said...

tengs ehh, nasihat . hope awk ley la ajar sy .

All Right Reserved. SyafiqJemain 2011-2012.