Monday, December 6, 2010

edit foto contest :)


yay, mahu join ini contest . thanks sbb bg sy join yea Cik Qaseh .
hm, ni kali kedua join contest , dan tak prnah menang . hahah , so saya berharap sgt menang .

syarat nak masuk ini contest :

1. korg buat satu entry khas utk contest nih, mcm yg sy buat nihh ? haha , tajuk entry mestilah "edit photo contest" dan msti ada gmbr kat atas nih skaly . link kan terus ke blog Cik Qaseh

2. yg plg penting, follow blog Cik Qaseh :)

3. dah tuhh , edit picture korg , tak kesah lah .ikut kreativiti anda anda yea ? ingat, tak kesah gmbr apa , gmbr jiran kau pn bolehh . ataupn kalau nk amik hati Cik Qaseh kita nih, edit jea gmbr beliau , enn? . heheh :)

4. Letak gmbr sebelum dan selepas di "edit" dlm entry korg , okayy ?

5. Kalau korg nk bgtaw korg edit pkai software, bgtaw jea . taknak gtaw pn takpe , Cik Qaseh kita tak mrh pn , jnji edit yea . hhehe

6. Gambar korg ramai ramai pn tkpe, mesti jujur , jgn amik gmbr org lain plakk !
then , tinggal link korg kat komen blog Cik Qaseh .

7. Jgn lupa tag 4 org :)

Hadiah dia : Topup , tapi dirahsia kan jumlahnya . alahh, taknak bgtaw ke ? tkp, yg penting , sy nk menang :)

Tarikh tutup : 31 Disember 2010

so korg masih ada masa nih, cpt masukk ! pememnang akan diumumkan pada 8 Januari 2011 . so jgn lepaskan peluang ini !

So, jeng jeng jeng ! ini dia gmbr yg saya belum edit .


ini gmbr sy dgn kwn kwn :)






ini yg sy dah edit , okay tak ?

so, contest nih sy tag 4 org ,

1. farahain masri :)
2. akak comel :)
3. ceym dot net :)
4. black forest :)

dah baca kenalah komen kan? :D

3 comments:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah kat sini...wah2 cantek nye editing tu..thanx juin ye n gudluck tau

kim dong-yul's said...

btw thanks yea bg join , yeah . hope i am the lucky one :))

geramgaram said...

fanatik korea eaa...tp ok laa edit pic

All Right Reserved. SyafiqJemain 2011-2012.