Monday, June 13, 2011

berat dah turun !


HAHAH berjaya jugak berat turun. Tapi bukan berat badan aku daa. Berat blog aku nih yang turun. Berat badan aku still sama lagi ( tak pun naik lagi, tettt! )
Tadi aku check kat pingdom.com, dan hasilnya berat blog aku hanya 67.4 kB jea! HAHA before this 100++ tahu?! Aku pun naik poning, mcmana nak kurangkan. Last last, aku buang jea effect mouse yang kalau gerak cursor jea, ada kononnya salji turun lah (tak ingat aku apakebenda nama dia) , terus ringan! So, aku happy sebab tak pyh lah lama sgt aku nk loading blog.

okay okay, assalamualaikum :D

dah baca kenalah komen kan? :D

1 comment:

♥zahidahmy♥ said...

ingatkanberat badan..huhu..semangat baca..kot2 de cara nak kuruskan berat badan...hee..:)

All Right Reserved. SyafiqJemain 2011-2012.