Tuesday, September 14, 2010

yay, balik KL :)

yay, Alhamdulilah, akhirnya, ak blik gak KL.
hahha, rindu kodd bilik ak, bantal aku, laptop . blogg :), facebook, byk lg la .
dr mlm raya till now, bru ley online . adehhh . bukak FB jea, byk notification . jenuh ak nk bukak satu satu . fiuhhhh .

apa yg berlaku time raya >>

heheh , biasa la , masa tu la gak last puasa, then tlg nenek ak letak pulut kat ketupat palas, letak beras dlm ketupat , kacau rndang ayam, daging, ayam masak merah nenek ak , heheh :P

mmg dah tk sbr nk raya la esoknya kn?

adehh . sesi minta maaf, sdih la, then dpt duit raya . hahahha . dah besar pn still dpt duit raya, apa la , takpe, rezeki jgn ditolak kn? org bg, ak amik jea . simpan, :)

then , mlmnya ak kne blik kg belah ayah tiri ak plak . adehh . ak tak suka sgt , tp kne blik jgak . hmm,

ak kesian dgn nenek ak belah mak ak ni, atuk bru jea takde , so nk smbut raya msty dah tak meriah mcm dulu , mesti nk kumpul dgn anak cucu dia, tp ayah tiri ak ni tak fhm. dia tergedik2 nak gak blik kg dia . cehhh . kang kalau tak pegi, bising . kn bru jea mintak maaf , kang tak manis la .

so, ak blik jea la . kesian nenek ak , raya first jea smpat dgn kitorg , nyampah plak dgn ayah tiri aku tuh .

lawat sedare mare , dpt duit raya . mcm tu la seterusnya smpai raya keempat . raya kelima kitorg siapsiap nak blik KL.

then lawat la kubur ayah aku, bersih kan kubur nya . lpas baca doa ringkas, kitorg blik KL . then singgah KFC.


dah baca kenalah komen kan? :D

4 comments:

Mr Noble said...

bile dah lama bercuti ni, rasa cam malas nak naik keje :p

Lia3003 said...

selamat hari raya, doa untuk ayah kamu banyak2 k

kim dong-yul's said...

thx kak Lia :))

kim dong-yul's said...

hhhee , mmg la tersgt mls .dah lme tk cuti , yea tak?

All Right Reserved. SyafiqJemain 2011-2012.