Monday, March 21, 2011

hari persekolahan :)

alaa, dah lama cuti . then , now dah sekolah balik . apa lagi, homework sudaaaa -_-
homework yg masa cuti pn tak buat lg, nih plak yg baru dtg bertempek , cehhhh .
teringat plak masa cuti hari tu . aku, ridzuan, zainul dan juga azim pergi jogging kat taman tasik permaisuri. wahh, semangat tahu ! pkul 5.20 dah bgn , then tgk tv ! HAHAH . mcm tett jea :)

bukannya nk pegi mandi ke, apa ke . then, aku siap siap , solat, breakfast simple simple . seperti yg dijanjikan, pukul 6.30 mesti dah tunggu kat tmpat biasa . tapi, bila aku smpai, just ada ridzuan jea . masa tu plak, bus dah sedia menunggu . tapi takkan tunggu lama sgt kot , kitorg nih bknnya putera raja dia nk tunggu lama lama . aku pun tanya la kat pakcik driver bus tu, bus yg sterusnya pukul berapa . then dia ckp pukul 7.20 . hah ! cpt lah zainul dan azim smpai . kalau tak, kne tggu lama lg .

nasib baik tepat pukul 6.55 , dorg pn smpai . hahha, nasib baik pakcik tu tunggu, kalau tak, tak tahu lah smpai kat sana pukul berapa .

sampai jea kat sana , mula lah panaskan badan dulu . hehe , tak caye uhh . last last kitorg buat 4 round . hahhaha, byk lah tu kan ? selalu 2 round jea dah pancit !

then, snap pics byk byk . balik jea terus edit mcm org gila , haha . dlm pukul 11.20 baru dpt bus , then dlm pukul 12 smpai rumah .

***********************************************************************************

selebihnya aku duk rumah jea time cuti , tak buat pape pn . fhm fhm la kn, just online jea keje aku nih :) mak aku plak bising , haha .

makan , tidur , tuisyen .

apa lg ek ? takde dah kot .

kat bwh nih aku letak gmbr kitorg .
























dah baca kenalah komen kan? :D

2 comments:

Atsuko Ichirou said...

ni berjogging ke berpoya2 nie...
huhuu...=)

kim dong-yul's said...

HAHA sambil menyelam minum air :P

All Right Reserved. SyafiqJemain 2011-2012.