Thursday, March 24, 2011

JANGAN pandang camera !!! (CONTEST)



hehe , now in mood nk join contest ! walaupn aku tak di "tag" oleh sesape, tapi kalau menurut dari blog beliau, beliau ada menulis begini .

"KEPADA SESIAPA YANG NAK JOIN DIALU-ALUKAN"

so, boleh la kan ? hah, nih syarat syarat dia.

1. mesti lah kena follow blog beliau , WajahRahsiaHati
2. buat entry pasal contest nih dgn tajuk "JANGAN pandang camera !!!"
3. pilih hanya 1 gambar jea , jgn nk melebih lebih plak , syok sendiri kan ? HAHA
gambar tu mesti korg tak pndg camera , tak kisah sorg sorg, ramai ramai, candid or yg memang syok sendiri pn bolehhh :)
4. letak banner mcm yg kat atas nih, link kan terus ke blog beliau.
5. tag at least 3 blogger . lebih lagi digalakkan, ye tak ?
6. tinggal jejak korg kat entry di blog beliau :)

tu jeaaa :) dan berharap lah menang , amin ~ okay, gmbr yg aku pertaruhkan , ececcehh....


HAHAHHA , mcm lawak lah gmbr nih . syok sendiri ! ahhh , aku peduli hapa, janji ley menang !

TARIKH TUTUP :29 APRIL 2011
HADIAH : dirahsiakan , baru saspen ! HEHE

saya tag Farahain , Adiki Adikon , AnisIdayu



dah baca kenalah komen kan? :D

All Right Reserved. SyafiqJemain 2011-2012.