Tuesday, January 24, 2012

SAKIT HATI -.-

Assalamualaikum peeps. Malam nih aku berjaga lagi, jyeahhhhhhh haha. Walaupun kepenatan, baru balik dari rumah sedare tadi ptg, tapi aku tetap tak tidur lagi. Biau lerr, bukan selalu aku dapat bukak lappy, kan? So, aku gunalah peluang nih dengan sebaik mungkin, yawww.

Tadi, memandangkan jam pun baru pukul 8PM, so aku ajak la Amira lepak, borak borak. Dia pun ajak la Anis sekali, woahh byk cerita nihh lama tak jumpa borak kan? Haha. Kawan yang lain semua busy keje, so aku carilah kawan yang tak busy, yea tak? Buat apa aku nak tunggu mcm org bongok jea, baik aku cari jalan penyelesaian untuk diri aku jugak~

Kitorang pun start lepak pkul 9PM mcm tu, sebab tunggu Anis, ada masalah teknikal sikit haha. Sembanglahhhhhhhh~ Serius aku rindu nak borak borak, gelak kuat kuat mcm dulu time sekolah. Skrg nih plak dah umur 18 tahun, tggu result SPM plak tu. Aishh keje pun tak, tanam anggur kat rumah nenek aku sampai badan aku pun mcm anggur.
Bulat bulat hahahhaa damn.

Nak kurus, serius malas gilaaa. Lagi lagi plak aku duduk rumah nenek aku, lagi la susah. Nenek aku tu masak sedap, haha. Aku celik mata jea, mesti makan makan makan. Then, tengok tv, tidur. Itu la keje aku wehhh. Adoiyaii so macamana nak kurus? Harapanlaaa nak kurus~~

And, one more thing, hari Rabu nih aku keluar dgn kawan kawan!~~~
Jyeahhhhhh tak sabar seyhh, even ada yang tak dapat join sebab kerja, lesen dan sebagainya. So,aku tak bole nak kacau dorang yang berkerjaya tu, aku faham. Even actually aku dah cakap awal awal dah, cuma malas nk ungkit lagi, kang buat gaduh jea. So, org yang tak berkerjaya mcm aku nih, baik senyap jea lahhh~

Hmm, that's all for now. Dah lettuw, malas la nak taip lagi hahha. Boleh plak yea? Pftt. Okay, byee :D





dah baca kenalah komen kan? :D

1 comment:

Suhaiyl Alias said...

tu lah honeymoon pertama-tunggu result SPM

www.chu-ai.blogspot.com

All Right Reserved. SyafiqJemain 2011-2012.