Sunday, May 15, 2011

HUJAN :D

alhamdulilah , setelah lama tak hujan kan ? skrg nih asyik hujan plak . bagus lah , aku rasa pokok pokok kat luar rumah aku tuh pn asyik nak kena siramjea, sbb cuaca panas . now tak pyh siram selalu cuz cuaca yg hujan nih .

okay , now aku tgh buntu nih . tak tahu nak baca mana biology and chemistry . aku tak tahu masuk apa exam nih , so aku rasa terlampau malas nak baca semua pemalas

nak tanya org , semua ckp tak tahu masuk apa . takkan nak tunggu study mlm kot ? kredit plak takde nihh , nak call or msg pun susah . adehh, berserah jea lah . baca lah yang mana sempat .





dah baca kenalah komen kan? :D

1 comment:

NURUL AINI NORAZMAN said...

hujan itu rahmat,.
gudluck exam k,.=)

All Right Reserved. SyafiqJemain 2011-2012.